I øjeblikket knokles der på at genåbne Danmark. Der er blandt andet et enormt fokus på hygiejne, og nu kaster vi en livline ud til skoler og virksomheder i form af en sprøjtbar væske, der på bare to minutter eliminerer alt, hvad der måtte være af coronavirus i et lokale.

Væsken er godkendt af blandt andet Statens Serum Institut og Fødevarestyrelsen og sendes ud i et lokale med enten en håndholdt ‘sprayer’ eller en større version, hvor væsken er i en beholder på ryggen af den person, der desinficerer. Hemmeligheden bag væskens effektivitet er, at den vha. sprayeren bliver elektrisk ladet, rent teknisk som en pluspol. Alt andet i et rum, fx et tastatur, en lampe eller et bord, er minuspoler, og væsken sætter sig derfor fast – og dræber alt fra til coronavirus til eksempelvis de viraer, der står bag ebola, HIV og MRSA.

Den elektrisk ladning af væsken gør, at man ikke behøver ramme en overflade for at få placeret væsken, for den sætter sig fast af sig selv. Man kan så at sige “sprøjte om hjørner”.

Selv om væsken dræber 99,99 procent alle vira, kan fødevarer få kontakt med en overflade med væsken, uden at det giver sundhedsmæssige problemer.

Batteriet i den håndholdte version holder fire timer, og på den tid kan man nå at desinficere 5000 m2 ved kun at bruge 5 liter væske – og et meget større areal, hvis det kun er smittefladerne, der sprayes. Produktet er utrolig enkelt at benytte, så selv om vi tilbyder at komme ud til eksempelvis en skole eller en virksomhed og desinficere, så kan alle på forholdsvis kort tid lære at bruge produktet, der ydermere har den fordel, at det ikke kræver en ledning. Vi kan give dig og dit personale en grundig uddannelse i anvendelse.

Hvor lang tid går der, fra væsken er sprøjtet ud, og til man kan benytte for eksempel et klasseværelse eller et kontor eller en fitnessmaskine?

Svaret er to minutter. Væsken lugter dog lidt af svømmehal, selv om der ikke er klor i den, så vi siger 10 minutter. Altså et frikvarter på en skole eller en kort spisepause.

Skoler, hoteller, fitnesscentre og supermarkeder er primære kunder hos os.

Vi ved jo, at man i Danmark kæmper en kamp for at genåbne, og at man har kæmpe fokus på, hvordan man forhindre at sprede smitte. Vi har for nuværende kapacitet til at dække behovet for 200 skoler og det nye våben i kampen mod coronaviruset går som varmt brød.

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Der er rigtig stor interesse for produktet, men vi vil gerne gøre opmærksom på, at skolerne, virksomheder og fitnesscentre her har en mulighed, der vil gøre deres dagligdag meget lettere.

Du kan få sendt et køb, lease eller leje tilbud på SafeSpray i små og store mængder ved at sende en forespørgelse til hit@healthcaremask.com eller ringe +4571907813

Vi kan komme til din virksomhed og give en gratis Demo.